O NAMA

Eurosan Kakanj je privredno društvo formirano 1999.godine , a nasljednik je Servisa za vođenje poslovnih knjiga „SEM“ koji je osnovan 1988.godine. U okviru društvo je poslovna jedinica Auto škola„RAPID“.

Osnovna djelatnost društva je pružanje računovodstvenih usluga, pored ove djelatnosti društvo se bavi poslovnim savjetovanjem, poreznim savjetovanjem i edukacijom. Stvorili smo jedno zdravo poslovno okruženje sa timom stalno zaposlenih stručnjaka i spoljnih saradnika ( oblasti prava i informatike), koji svojim zananjem, vještinama i inovativnošću doprinose uspješnosti komitenata. Iza nas su godine iskustva i mnoštvo zadovoljenih komiteta.

O našem radu i kvalitetu najbolje svjedoče brojni komitenti te razultati kontrola koje su obavljene kod kompanija koje su svoje računovodstvo prepustili nama.

Svi naši korisnici imaju u nama pouzdanog partnera i možemo se pohvaliti brigom koju vodimo o njihovom kompletnom poslovanju.

Mi stvaramo uslove da vaša kompanija postigne što veću efikasnost i uspješnost jer čvrsto vjerujemo da će samo takvi klijenti biti čvrst osnov za naš trajan razvoj i napredovanje.

Naša misija je svojim znanjem i iskustvom direktno uticati na povećanje Vaše zarade.

Cilj našeg društva je da tačnom i ažurnom obradom knjigovodstvenih podataka, obezbjedimo sigurnost poslovanja komitenta u smislu poreskih i drugih zakonskih propisa, te analizom računovodstvenih podataka pomognemo komitentu da poboljša poslovanj. Akcenat stavljamo na kvalitetnu i pravovremenu uslugu. Uvijek smo tu da pružimo savjet ili potrebnu informaciju u obliku i na način koji je najkorisniji potrebama komitenta.

Sa našim komitentima izgrađujemo povjerenje i dugoročno partnerstvo.

Vaš poslovni uspjeh prvenstveno ovisi o Vama samima, ali do njega ćete puno lakše doći uz dobrog pratioca u računovodstvu.

Naši klijenti su mala i srednja preduzeća, trgovačka društva, samostalne djelatnosti,udruženja, neprofitne organizacije, ustanove. Oblik suradnje prilagođen je svakome od njih.

Najbolji pokazatelji naše kvalitete su naši klijenti s kojima uspješno surađujemo. «Uvijek je pravo vrijeme da se učini ono što je ispravno.» M.L.King, Jr.