AUTO ŠKOLA “RAPID”

Autoškola "R A P I D" djeluje od 2003 godine na području općine Kakanj. Tokom svih ovih godina stvorili smo više stotina novih i  kvalitetno osposobljenih budućih vozača. Radimo maksimalno profesionalno i korektno, opravdavajući na taj način ukazano nam povjerenje. Visoki kriteriji i standardi prilikom osposobljavanja kandidata za vozače m/v su sve ove godine ostali isti a sa jedinim ciljem da svaki kandidat nakon položenog vozačkog ispita može sasvim samostalno i bezbjedno učestvovati u javnom saobraćaju.

Za kvalitetno osposobljavanje iz svih oblasti vozačkih ispita, auto škola obezbjeđuje svakom svom kandidatu najnoviju stručnu literaturu potrebnu za spremanje ispita iz tih oblasti. (poznavanje propisa o bezbjednosti saobraćaja i pružanje prve pomoći). Osposobljavanje iz oblasti upravljanja motornim vozlom ,,B,, kategorije se vrši na trenutno najsavremenijem vozilu koje ispunjava propisane zakonske odredbe i trenutno su na snazi.

Sve informacije vezane za polaganje vozačkog ispita možete dobiti u prostorijama preduzeća ,,EUROSAN,, doo Kakanj , PJ Auto škola ,,RAPID,, svakim radnim danom u vremenu od 08.00 do 16.00 sati ili na broj telefona 061 792 363 – Samir Kulović – instruktor vožnje i rukovodilac auto škole ,,RAPID,,

Naša adresa je:

Alije Izetbegovića ZIS-3

72240 Kakanj

Telefon/FAX: 032/554 307

Mobitel: 061 792 363

Posjetite – kontaktirajte nas !!!

Vaše ukazano povjerenje opravdat ćemo našim kvalitetnim radom !